Jongpiepers

Dag stoere Jongpiepers en ouders. Nadat we elkaar weer een tijdje hebben moeten missen, kunnen we er terug aan beginnen. Zijn jullie klaar om nieuwe avonturen tegemoet te gaan? Veel boeven te vangen en schatten te vinden? Jullie leiding alleszinds wel! Onze oudste Jongpiepers gaan naar de Piepers, dit wil zeggen dat er nieuwe vriendjes zullen bijkomen dit jaar! Jullie mogen altijd jullie vriendjes meenemen naar de KSA, zo kunnen we nog sterker en stoerder worden!

Elke zaterdag verwachten we jullie tussen 14u en 17u aan het lokaal voor een namiddag vol plezier. Het is gemakkelijk voor jullie leiding om te weten met hoeveel we zullen zijn. Laat dus zeker iets weten indien jullie niet kunnen komen.

Wat kunnen jullie zoal verwachten dit jaar!?

We maken er telkens een onvergetelijke namiddag van met katje aan de paal, verstoppertje, voetballen, jagen op draken, slingeren en nog véél meer. Ook niet te vergeten is het kamperen aan het lokaal.


Indien er vragen zijn of je kan niet komen kan je altijd terecht bij de banhoofdman Pieter Dessoy. (tel. 0470054925) Vriendelijke groetjes van jullie leiders, Remco Fitters, Jasper Wilms, Matthias De Beukelaer en Pieter Dessoy.

Slotbondschouw: KSA BBQ

Ieder jaar sluiten we ons werkjaar af met de slotbondschouw. Deze vindt plaats tijdens het einde van de maand juni, enkele weken voor we met z’n allen op kamp vertrekken. Overdag vindt er een groot spel plaats voor de gehele bond, vaak samen met de meisjes van KSA Gudrun. In de avond komen we met alle leden, leiding, ouders en KSA-sympathisanten samen om te genieten van een overheerlijke BBQ!

Subscribe to Jongpiepers