Evenementen

Prout to be Foud:

Elk jaar organiseert de steungroep van KSA Schoten een spetterende fuif. Dit om wat extra centjes te verdienen voor onze KSA-werking maar vooral om met iedereen die bij KSA betrokken is eens stevig uit de bol te gaan. Voor wie er bij was op één van onze afgelopen edities PTBF goes Wild, PTBF goes into the Sea of PTBF goes into the Galaxy weet wat we bedoelen…

We zien jullie graag allemaal in de turnzaal van Kindseid Jesu op 24 februari 2018! Meer info volgt via de Facebook pagina.

Kamportage

Ons jaarlijkse kamp vormt voor elke KSA’er het hoogtepunt van het jaar. 10 dagen zijn we met z’n allen weg naar de Ardennen om er te genieten van de bossen, de kampwei, de spelen, een kampvuurtje en nog zoveel meer! Tijdens zo’n kamp proberen we vele foto’s en filmpjes te maken, die we elk jaar compileren in onze fameuze ‘Kamportage’. Ouders kunnen dan komen kijken hoe het hun zonen verging op kamp en de leden kunnen nostalgisch terugblikken op deze zalige tijden.

Pick 'n drop

Dit is een jaarlijks spel waarbij de oudste leden (Jonghernieuwers en Hernieuwers), leiding, oudleiding, sympathisanten, ouders… door de straten van Koningshof, Schotenhof en Berkenrode moeten sluipen. Dit gebeurt in groepjes van 3 of 4 personen en elk groepje moet proberen een bepaald parcours bestaande uit verschillende posten zo snel mogelijk af te leggen. Er rijden echter auto’s rond die je oppikken als ze je zien, en ergens ver weg van je volgende post droppen. De bedoeling is dus om absoluut niet gezien te worden maar toch zo snel mogelijk het parcours af te leggen! Achteraf wordt er steeds gezellig nagepraat met een warme chocomelk en enkele lekkere versnaperingen. Dit spel vindt elk jaar plaats in het begin van december.

Slotbondschouw: KSA BBQ

Ieder jaar sluiten we ons werkjaar af met de slotbondschouw. Deze vindt plaats tijdens het einde van de maand juni, enkele weken voor we met z’n allen op kamp vertrekken. Overdag vindt er een groot spel plaats voor de gehele bond, vaak samen met de meisjes van KSA Gudrun. In de avond komen we met alle leden, leiding, ouders en KSA-sympathisanten samen om te genieten van een overheerlijke BBQ!

Evenement afbeelding
afbeelding_ksa_bbq
Links: